JustInCase satsar på svenska poddar

JustInCase försäkringar lanserades av Björn Häggelin år 2017. De har från start satsat på segmentet livförsäkringar. Målet har varit att kunna erbjuda livförsäkringar till låga priser men med höga försäkringsbelopp.

Björn har tillsammans med sitt team över 20 års erfarenhet av att jobba med finans och försäkring. Nu satsar JustInCase på effektiv reklam genom att synas och höras i svenska poddar. Kampanjen är målinriktad på den grupp som kan tänkas vara intresserad av livförsäkringar just nu.

Tjänsten går ut på att teckna en livförsäkring på upp till 10 miljoner kronor så JustInCase är med i poddar som riktar sig till målgruppen med detta intresse och möjlighet. I och med att poddar är otroligt populära så är detta ett smart drag.

Poddar publiceras ju över flera stora plattformar och de når väldigt många människor. Dessutom är det möjligt att rikta reklamen så att den enbart är med i vissa avsnitt som uppenbarligen kommer att höras av en viss målgrupp. Här kan vi tala om den innovation som Svensk Näringsliv ordförande Jacob Wallenberg vill se mer av!

Köp Tiny House och bli av med bolånet!
Det kan vara klokt att investera i ädelmetaller
Forskning kan få direkt effekt på aktiekurs
Bioextrax ökar omsättning såväl som förlust
Både Trustly och ClearOn har varnats och fått böter
Världens rikaste länder just nu
Norska laxbolag går samman
Vad innebär flera räntehöjningar för dig år 2022?
Krig är också marknadsföring för vissa företag
Hållbarhet och miljö är effektiv marknadsföring
Sveriges BNP har minskat mer än förväntat
Jacob Wallenberg väljs som ny ordförande för Svenskt Näringsliv
Nu köper Norwegian nya flygplan